Wie zijn wij?

Wij van startupyourlife helpen jongeren maar ook niet jongeren om werk te vinden dat bij de situatie past waarin die gene zich bevind we werken als een intermediair tussen werkgevers en werkzoekenden. Dit doen wij door een laagdrempelig arbeidsbemiddelingskantoor op te zetten

Wat gebeurt er met mijn Cv en de informatie die er in staat?

Onze missie is: verspil geen human capital. Human capital gebruiken we om organisaties te voorzien van maatschappelijk verantwoord personeel en hun diversiteitsbeleid te verbeteren. Waarom doen wij dit?

Hoe gaat het proces in zijn werk?

U stuurt uw Cv op, daarna benaderen wij werkgevers en als wij een werkgever hebben benaderd die geinteresseerd is een nieuwe mensen en uw cv sluit daar op aan dan leggen wij de link tussen beide partijen

Hoe bereik ik jullie?

Via onze contactpagina op onze website of via de gegeven contactinformatie onderaan de pagina

Waarom SUYL?

Er zijn in Den Haag en omgeving genoeg uitzendbureaus en coaching bureaus. Wij onderscheiden ons van de bestaande bureaus omdat wij als organisatie een combinatie van beide bureaus (uitzend en coaching) kunnen bieden.

Wat als ik wil studeren?

Start Up Your Life bied ook vele opleidingsmogelijkheden, licht dit wel even toe in je Cv/korte motivatie en dan gaan wij hiermee aan de slag.

Ik zit al lang zonder werk maar ik wil wel graag werken, wat nu?

Start Up Your Life heeft contacten met vele werkgevers en ook met die gene die ongeschoolde, werkloze en studenten aannemen. Mocht je eerst willen studeren zijn daar ook mogelijkheden voor.

Ik heb geen opleiding gedaan maar zoek wel werk?

Start Up Your Life bied mogelijkheden voor opleidingen maar ook voor werk het enige wat je hoeft te doen is je Cv op te sturen met daarbij een korte motivatie.