Op zoek naar personeel, jong talent, Werving & selectie?

Wij beschikken over personeel dat zich voor de volle 100% inzet om een plaatsje te bemachtigen op de arbeidsmarkt. Het gaat hier om personeel dat u niet alleen op uur basis kan inhuren maar ook voor projecten en langere duur.  Wij beschikken over een database van jongeren die net zijn afgestudeerd of bijna afstuderen en die zo snel mogelijk na afronding van de studie aan het werk willen worden gezet. Wij hebben zowel lager als hoger- opgeleiden jongeren voor u gereed, op deze manier willen wij ervoor zorgen dat u als werkgever het personeel krijgt waar u naar zoekt.

Werkgevers

  • Op zoek naar personeel (uitzenden)?
    • Wij beschikken over personeel die zich voor de volle 100% inzet om zich te bewijzen om zo een plaatsje te bemachtigen op de arbeidsmarkt. Het betreft hier personeel die u op uur basis kunt inhuren voor een project maar ook voor een langere periode.
  • Op zoek naar jong talent, Werving & Selectie?
    • Wij beschikken over een database met jongeren die net afgestudeerd zijn of bijna afstuderen en die graag zo snel mogelijk na hun opleiding aan het werk willen. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat u als werkgever optimaal gebruik kan maken van hetgeen zij tijdens hun studie hebben geleerd.

Neem contact op