Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitzenden

Start Up Your Life kan jou als werkzoekende op verschillende manieren bijstaan tijdens jouw zoektocht naar een baan. Denk hierbij aan fulltime functies, maar ook bijbaantjes. In het begin zal dit op uitzendbasis zijn en mocht jij de werkgever tevreden weten te stellen, dan kan het leiden tot een contract bij hen.

Jong professionals Werving & Selectie

Ben jij bijna klaar met jouw HBO of WO-opleiding en ben je je al aan het oriënteren op de start van jouw carrière, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Wij bekijken jouw afgeronde studie, wat jij leuk vindt om te doen, waar je goed in bent, en gaan daarmee aan de slag. Wij werken samen met werkgevers die op zoek zijn naar jou.

Begeleiding

Naast het aanbieden van werk bieden wij jou ook aan begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat jij met al je vragen bij ons terecht kan, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je de baan krijgt en zo lang mogelijk kan genieten van je nieuwe baan.

Stages en afstudeerplekken

Naast het aanbieden van een werkplaats, streeft Start Up Your Life er ook naar om studenten te helpen aan een stageplaats. Dit kunnen meewerkstages  zijn, maar ook afstudeerstages. Zo wil Start Up Your Life een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van studenten. Door studenten te helpen aan een stageplaats krijgen zij de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werkveld.

Talentontwikkeling & Coaching

Weet jij nog niet precies wat je leuk vindt om te doen, waar jouw talenten liggen of durf je eerlijk te stellen dat je nog niet klaar bent om direct aan het werk te gaan? Wij kunnen samen met jou kijken wat voor talenten je hebt en helpen je deze te ontwikkelen. Wij coachen ook jongeren en maken deze startklaar om aan het werk te gaan.